Installaties; kwalitatief en duurzaam

Wij werken met meeste hoofdmerken bij nieuwe installaties. De beste keuze voor plaatsing van volledige centrale verwarming thuis of kantoor, zowel gas- als mazoutketels.

image

CENTRALE VERWARMING

Bij ons kunt u terecht voor de installatie van uw centrale verwarming. Ook voor onderhoud en herstellingen kunt u een beroep doen op onze diensten.

image

ALGEMENE SANITAIRE WERKEN

U kunt bij ons ook terecht voor alle mogelijke sanitaire werken: kleine en grote herstellingen – rioleringswerken – ontstoppingen – kelders - badkamers en keukens.

image

HUISHOUDELIJKE ELEKTRICITEIT

Voor alle algemene electriciteitswerken en electradiensten, die in het kader van appartement, huis-woning of andere gebouw nodig kunnen zijn staan wij u ook ten dienst.

image

ZONNEBOILERS

Zonneboilers verwarmen koud water. Niet met elektriciteit of gas, maar wel met zonne-energie die opgevangen wordt door zonnecollectoren op het dak. Heel eenvoudig, maar zeer doeltreffend.

image

AFVOERSYSTEMEN

Bent u op zoek naar ervaren vakmensen die een afvoerinstallatie kunnen aanleggen voor uw toestellen en/of verstoppingen kunnen opsporen en verhelpen? Dan bent u bij SK Techniek aan het juiste adres!

24/7 bereikbaar voor depannage van mazout- en gasketels.

With by Creamy.
TOP